Drob de vinete

de silvi0ara in Mancaruri de legume, 28 Oct 2010 | 4930 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 4 oua
  • 4-5 linguri ulei de masline
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura pesmet
  • sare si piper

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de vinete:

Vinetele se spala si se curata de coaja, apoi se taie cubulete, se presara cu sare si se lasa la scurs intr-o strecurataoare. Intr-o tigaie se pune uleiul la incins, apoi se adauga vinetele scurse bine si se calesc cateva minute pana prind putina culoare si se inmoaie. Se lasa sa se raceasca putin si se amesteca cu ceapa verde tocata marunt, apoi se adauga verdeata tocata, sare, piper, se amesteca cu4 galbenusuri si cu albusurile batute spuma tare, faina si pesmetul. Se omogenizeaza bine,apoi se toarna compozitia intr-o forma rotunda, unsa si tapetata cu hartie de copt. Se baga la cuptorul preincins la 180-200gC pana se coace si se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de vinete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute cu branza de vaci