.....nu imi asum acest drob,decat in privinta pozei ....este facut de soacra mea deci munca este a ei!....a in spatele dropului se vad cozonacii care au fost facuti de inaltare!
Ficatul se pune la fier in lapte ,bineinteles dupa ce a fost spalat.
Cat fierbe ficatul ,se curata ceapa ,se spala si apoi se taie marunt punandu-se apoi la calit cat sa se inmoaie. ficatul fert se scoate din lapte ,se lasa la racit si apoi seda pe masina.
Ceapa se amesteca cu ficatul gata tocat,impreuna cu mararul si patrunjelul.
La final se adauga usturoiul,ouale batute,sare si piper dupa gust amestecand pana se incorporeaza toate.
Se unge o tava (in cazul meu un vas termorezistent rotund inalt) si adauga compozitia obtinuta ungandu-se la final cu ou.
Se da la cuptor pana se rumeneste frumos si se serveste rece.
Pofta buna!
1
usturoiul ii da gust foarte bun drobului de pasare.