Drob din ficat de pui

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2013 | 66277 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg ficat de pui
  • 2 legaturi de marar
  • 2 legaturi de patrunjel
  • 10 fire de ceapa verde
  • 10 - 12 oua
  • condimente: sare si piper dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob din ficat de pui:

Fierbem ficatul, il lasam sa se raceasca si apoi il trecem prin masina de tocat carne. Taiem verdeturile si ceapa rondele, le amestecam cu ficatul tocat, potrivim de gust cu sare si piper, adaugam ouale si omogenizam compozitia.  O turnam apoi intr-o tava (eu am folosit doua tavi de yena) si o dam la cuptor atat cat este necesar.

Sa aveti pofta! Paste fericit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din ficat de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu pateu si ton