Drob din piept de pui

de RoXx in Aperitive / Garnituri, 2 Oct 2012 | 24738 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. piept de pui dezosat
  • 500 gr. ficat de pui
  • 2 cepe
  • marar,patrunjel
  • sare,piper
  • 3 linguri de ulei
  • 2 linguri pesmet
  • 4 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob din piept de pui:

Pieptul de pui se fierbe in apa cu putina sare. Ficatul se inabusa intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei si putina apa. Dupa ce s-a racit, pieptul se da prin masina de tocat iar ficatul se taie cubulete. Verdeata si ceapa se toaca marunt.

Intr-un castron se amesteca pieptul, ficatul, ceapa, verdeata, 3 oua batute, sare si piper(dupa gust). Ungem o tava de cozonac cu restul de ulei, apoi se tapeteaza cu pesmet. Se pune compozitia in strat uniform in tava .Deasupra se unge cu o pensula oul ramas (batut). Se da la cuptor la foc mediu (depinde de cuptor) pentru 30 - 45 de minute. 

Cand se rumeneste este gata , se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca in tava. Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de pui