Drob din piept de pui

de RoXx in Aperitive / Garnituri, 2 Oct 2012 | 24871 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. piept de pui dezosat
  • 500 gr. ficat de pui
  • 2 cepe
  • marar,patrunjel
  • sare,piper
  • 3 linguri de ulei
  • 2 linguri pesmet
  • 4 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob din piept de pui:

Pieptul de pui se fierbe in apa cu putina sare. Ficatul se inabusa intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei si putina apa. Dupa ce s-a racit, pieptul se da prin masina de tocat iar ficatul se taie cubulete. Verdeata si ceapa se toaca marunt.

Intr-un castron se amesteca pieptul, ficatul, ceapa, verdeata, 3 oua batute, sare si piper(dupa gust). Ungem o tava de cozonac cu restul de ulei, apoi se tapeteaza cu pesmet. Se pune compozitia in strat uniform in tava .Deasupra se unge cu o pensula oul ramas (batut). Se da la cuptor la foc mediu (depinde de cuptor) pentru 30 - 45 de minute. 

Cand se rumeneste este gata , se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca in tava. Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de pui (reteta video)