Drob vegetarian cu sparanghel

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 2 Mai 2016 | 2563 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana linte rosie
  • 1 cana legume tocate amestecate (eu am folosit 5 tulpini sparanghel, 1/5 vanata, 1/5 dovlecel)
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 oua
  • 1/2 legatura marar tocat
  • 1/2 legatura patrunjel tocat
  • 1/2 legatura ceapa verde tocata
  • 5 crengute cimbru
  • 3 oua fierte tari (optional)
  • sare/piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob vegetarian cu sparanghel:

Se fierbe lintea in multa apa, 15 minute, la foc mediu. Se scurge si se lasa la racit. 

Intre timp, se toaca ceapa si morcovul marunt si se calesc in putin ulei de cocos, pana se inmoaie putin, 6 minute. Se adauga restul legumelor si se soteaza inca 3 minute. 

Se adauga peste linte impreuna cu sare, piper, frunzele de cimbru, mararul, patrunjelul, ceapa verde si 2 oua. 

Se unge o tava mica pentru cozonac cu ulei de cocos. Se toarna 1/2 din compozitie si se intinde cu o spatula pe toata baza. Se adauga ouale fierte si curatate de coaja, in sir, apoi se toarna restul de compozite deasupra. Se intinde cu o spatula, astfel incat ouale sa fie complet acoperite de compozitie. 

Se gateste la 180 de grade, 40 de minute. Se lasa la racit, se scoate din tava si se taie felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob vegetarian cu sparanghel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

MotanLaOale 1

02.05.2016, 18:27

- Andreea - 1

02.05.2016, 18:44

Ador sparanghelul ... super reteta

Valclaudia 1

02.05.2016, 19:09

wow!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume