Dulceata de caise

de Oana in Dulceata / Gem, 27 Iun 2009 | 29292 vizualizari

 

Este extraordinar de buna, noua ne place foarte, foarte mult! Pe o felie de painica cu unt, mmmmmmm!

 

INGREDIENTE

  • 2 kg de caise
  • 1,5 kg zahar
  • 1 lamaie
Portii: 9
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de caise:

Caisele se spala, se rup in doua si se scot samburii. Se pun intr-o oala impreuna cu zaharul si se lasa la foc mic, amestecand din cand in cand. Se stoarce lamaie si se pune zeama peste caise. Samburii se sparg si se cojesc de pielita maronie si se pun apoi in cratita cu dulceata. Se verifica o picatura de dulceata pe farfurioara si daca sta ca o bobita este gata!

Se pune in borcane fierbinte. Mie mi-au iesit 9 borcanele de 330 g.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de gutui