Dulceata de caise

de Ancutsa in Dulceata / Gem, 19 Iul 2017 | 4685 vizualizari

 

Dulceata de caise

 

INGREDIENTE

  • 1,8 kg caise (cantarite fara samburi)
  • 1 kg zahar
  • 2 pahare cu apa (600 ml).
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de caise:

 

Se spala caisele, se scot samburii si se taie cubulete mici.

 Intr-o cratita mare, se pun la fiert apa si zaharul. Cand incepe sa fiarba siropul, se adauga fructele. Se ia spuma la nevoie, amestecand mereu, sa nu se lipeasca.

 Cand siropul este legat (la mine a fost gata cam in 36 de minute), se da de pe foc, se lasa la racit.

Se toarna dulceata in borcane, se pun capacele si se eticheteaza.

Portii: 3 borcane mari de 700g.

 

Pofta Buna!

  

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/07/dulceata-de-caise-17-2.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

Cartofi lionezi

de Caty 3

pe 20.08 la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

pe 20.08 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de afine