Dulceata de piersici

de Michelle in Dulceata / Gem, 2 Iul 2009 | 26154 vizualizari

COMENTARII (18)

Bunica 1

02.07.2009, 21:48

Feliutele de piersici nu se topesc? Dulceata nu se prezinta ca un gem?

Michelle 1

02.07.2009, 21:49

nu,raman intregi...cel putin mie mi-au ramas intregi...azi am facut si uite in poza se vad feliutile...

Bunica 1

02.07.2009, 21:51

Ca sa se mentina feliuta de piersica intreaga terbuia pusa in zeama de var! Nu te supara pe mine pentru observatia facuta , dar mie mi se pare ca feliutele de piersica sunt sfaramate.

Bunica 1

02.07.2009, 21:53

Am vazut poza.Felicitari!

Michelle 1

02.07.2009, 21:53

pacat ca nu te pot servi....eu iti spun ce mi-o iesit...tu crezi ce doresti...nu ma supar eu usor....oricum mutumesc de mesaj

Bucataras 1

02.07.2009, 23:00

Michelle, bine ai venit printre bucatarasi. Primul nostru cadou pentru tine este inscrierea in catalogul blogosferei culinare: http://www.bucataras.ro/bloguri/3758/bucataria_denysei.html

Bucataras 1

02.07.2009, 23:00

Si, te anuntam de acum. Duminica seara avem party online .... Decernam premiile Bucataras pe iunie

Bucataras 1

02.07.2009, 23:01

Si acum am fugit sa-ti dau cite 5 furculite la fiecare reteta

Michelle 1

02.07.2009, 23:06

MULTUMESC

Oana 1

02.07.2009, 23:29

Bine ai venit, Michelle! Super reteta, cred ca e foarte buna dulceata

Michelle 1

15.09.2009, 08:58

Cris cum ti-o iesit dulceatza?

Michelle 1

17.09.2009, 16:13

nici dupa racire nu so inchegat?

Michelle 1

17.09.2009, 16:16

nu stiu unde ai putut da gres...ce potzi face pentru a o inchega... hmmmm
pai altceva nu imi trece prin cap decat sa faci un sirop din 150 grame zahar si 50 ml apa......si adaugi peste dulceata si o mai fierbi cca 30 min... sper sa reusesti....
scuze de intarziere..

Michelle 1

17.09.2009, 16:17

ai cantarit piersicile cu tot cu samburi sau fara?
trebuie kg zahar la kg piersici fara samburi..

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Dulceata ecologica de caise