Dulceata de piersici cu capsuni

de mimmi in Dulceata / Gem, 8 Sep 2011 | 6300 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg piersici
  • 1 kg capsuni
  • sucul de la 1 lamaie
  • 2 kg zahar
  • 3 plicuri gelfix 2in1
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de piersici cu capsuni:

Spalam fructele. Taiem capsunii in doua sau in patru si punem peste ei cca 500 g zahar. Ii lasam sa se formeze un sirop pana curatam piersicile de pielita si eventualele stricaciuni. Intr-o oala cu fundul gros punem un strat piersici,unul capsuni. Stropim cu sucul de lamaie fructele. Gelfixul il amestecam cu 6 linguri zahar si il turnam peste fructe.

Omogenizam bine si punem oala pe foc. Dupa ce da un clocot si se formeaza siropul(lasat de fructe) adaugam si restul de zahar. Lasam sa mai dea cateva clocote,pana se leaga siropul. Puneti o lingura de dulceata pe o farfurioara,daca dupa ce s-a racit s-a intarit inseamna ca este gata. Turnati dulceata in borcane spalate si uscate,le puneti capacul,le intoarceti cu capul in jos si le lasati asa sa se racesca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de piersici cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 900 lei
1499.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (13)

kamy 1

09.09.2011, 15:43

buna trebuie sa fie

mimmi 1

09.09.2011, 16:29

Multumesc fetelor !!
E foarte faina combinatia sa stiti !
Jolygina ce dai la schimb ?? Hai ca iti trimit borcanu'!!!

mamaieelena 1

14.09.2011, 16:34

super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]