Dulceata de visine

de Bunica in Dulceata / Gem, 3 Iun 2009 | 23624 vizualizari

COMENTARII (21)

Bunica 1

14.06.2009, 16:50

Eu las gemul sa se raceasca ca sa fiu sigura ca este bine legat

Bunica 1

17.06.2009, 22:51

Inseamna ca l-ai tinut mult pe foc daca s-a inchegat asa de tare

Bunica 1

17.06.2009, 22:55

O bobita inseamna ca atunci cand pui putin sirop pe farfurie nu se intinde.

Bucataras 1

17.06.2009, 23:06

Ce cantitate iese din farfuria de visine si kilogramul de zahar?

ANCA 1

21.06.2009, 15:17

facem si noi maine...intrebare: cam cat dureaza? cat se tine pe foc, am inteles ca poate dura si 4 ore..

Oana 1

27.06.2009, 23:43

Anca, depinde din cate visine faci...la mine a durat cam o ora si jumate fiertul, la foc mic...Mama incearca pe unghie, pune o picatura de dulceata si daca nu se imprastie, ci ramane ca o bobita, e gata! Dar atentie!!!! la inceput o sa faca o spuma alba, apoi se face roz si apoi incepe sa se aleaga spuma si face bule dulceata! atunci e aproape gata, trebuie incercata bobita!! si aleasa spuma aia roz

Bunica 1

04.07.2009, 23:58

Anonim! Cum a iesit dulceata ?

Bunica 1

06.07.2009, 17:46

aImi pare rau daca am intrat prea tarziu.Eu nu pun nicio aroma, o las naturala.Rodica_Laura

Julie 1

30.06.2010, 19:45

Bunica,ai fost harnicuta
Si eu fac dulceata de visine si nu pun nimic in afara de zahar. Nici gand de lamaie...anul asta visinele sunt atat de acreeee!

mihaelar63 1

30.06.2010, 20:24

ce culoare superba are dulceata bunico
Anca , Julie lamaia are rolul de a preintampina , zaharisirea dulcetii , daca se punea zeama de lamaie nu se intarea asa puternic .

Bunica 1

30.06.2010, 21:34

Ma bucur de vizita si de completari, mihaelar63 !

izulika 1

30.06.2010, 22:28

arata foarte bine ..si ar merge cu niste clatite

Lau 1

02.07.2011, 09:20

ce bine arata

LUK 1

02.07.2011, 10:43

buna buna

adry88 1

02.07.2011, 14:03

tare buna dulceata

diaconta 1

02.07.2011, 21:41

Bunica,ce poza apetisanta ai pus sigur e la fel de apetisanta si dulceata

camelia75 1

02.07.2011, 22:03

Cred ca prin curaj si fac si eu anul asta dulceata de visine!Arata excelent!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini rulouri de post, cu dovleac

de RODIMUR 8

ieri la 22:27

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

pe 10.12 la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Gem de cirese