Dulceata de visine

de mihaelaM in Dulceata / Gem, 27 Iun 2011 | 5382 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3,5kg visine(fara samburi)
  • 3,5 kg zahar
  • 2 lamai
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de visine:

Rupem coditele la visine,le spalam bine...si acum vine ce-i mai dificil,scoatem samburii.

Cand visinile sunt fara samburi punem tot zaharul peste ele si le punem in frigider pana a doua zi.

A doua zi veti observa ca visinele au lasat un sirop,cu tot cu acel sirop le vom pune intr-o oala la foc mic sa fiarba.

Sa nu uitam sa mai spumam,de cate ori este nevoie.

Intre timp spalam borcanelele si le lasam cu gura in jos pe un prosop.

Cand dulceata este gata punem zeama de la lamaie mai lasam 3-4 min si gata.

Luam borcanele si punem in ele,asa fierbinte,atentie sa nu va frigeti ,e mai bine ca borcanul sa-l puneti intr-un castronel.

Dupa ce borcanele au fost umplute punem capacul si le mai dam 20 min la cuptor.Le lasam in cuptor pana a doua zi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de capsuni reteta