Dulceata de visine

de Julie in Dulceata / Gem, 5 Iul 2010 | 7843 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg visine
  • 1 kg zahar
  • 400 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de visine:

Spalam visinele ,le rupem coditele si le scoatem samburii cu dispozitivul special sau cu un ac de siguranta. Le asezam apoi intr-o sita sa se scurga foarte bine de zeama.

Punem apa cu zaharul la foc si lasam sa fiarba pana cand se formeaza un sirop gros. Adaugam apoi visinele si lasam sa fiarba in continuare, la foc mic. Adunam din cand in cand spuma care se formeaza deasupra.

Dulceata va fi gata in aprox o ora si  jumatate. O punem fierbinte, in borcanele sterilizate si uscate bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

nadina73 1

07.07.2010, 00:43

super ce bine arata si eu vreau un pic nu un borcannota 10 si aici

Julie 1

07.07.2010, 09:06

Multumesc NadinaDoar un pic vrei?!

lira 1

11.07.2010, 23:21

felicitari pentru prezentare. Poze de fotograf profesionist!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]