Dulceata din flori de salcam

de babi5 in Dulceata / Gem, 14 Mai 2013 | 4963 vizualizari

COMENTARII (20)

MonaMimi 1

14.05.2013, 18:04

imi place

MotanLaOale 1

14.05.2013, 18:16

Bunica 1

14.05.2013, 18:21

Dulceata are acelasi parfum ca florile:-?

Merisor 1

14.05.2013, 18:22

O bunatate, n-am mancat pana acum dar imi dau seama cam ce gust are
PS: imi place mileul foarte mult!

Panacris 1

14.05.2013, 18:24

Super bună!

Ina 1

14.05.2013, 18:29

parca-i simt aroma

CookieMonster 1

14.05.2013, 18:35

Nu am mancat pana acum, cred, dar arata f bine

Valclaudia 1

14.05.2013, 18:43

ce bunatate!

Bunica 1

14.05.2013, 18:45

Cristina stieeeeeeeeeeee!

Bya Ralu 1

14.05.2013, 19:03

loredanaaa 1

14.05.2013, 19:06

buuun

babi5 1

14.05.2013, 19:07

Da Ina un picut prea parfumata parca mcred ca flori mai putine,are gust de miere de salcim si un picut acrisr de la lamie este delicios un picut culoarea nu-mi place ca am fierto prea mult

babi5 1

14.05.2013, 19:07

Este chiar buna ,ceva inedit si pentru mine CookieMoster

babi5 1

14.05.2013, 19:08

Da ca pe vremurile Boierilor Valclaudia cind se servea dulceata la greu cu apa rece

babi5 1

14.05.2013, 19:08

Pup Bunica

babi5 1

14.05.2013, 19:09

te pup Bya ralu multuesc de aprecieri .

simona72 1

14.05.2013, 20:05

Nu am mai auzit si nici nu am mincat...dar cred ca este buna, parfumata,ceva inedit!!!! Bravo!!!

Rocsi 1

14.05.2013, 21:49

Nu am mai mancat dar sigur e aromata si buna

babi5 1

15.05.2013, 10:21

te pupa Babi simona da asa este ceva inedit si pentru mine,si dupa parerea mea , cantitatea de floareeste prea mare fiindca este volum mult si usoara floarea ,si un picut prea parfumata mi se pare mie dar are un gust foarte bun

babi5 1

15.05.2013, 10:23

da rocsi asa este si gustoasa si parfumata ,culoarea trebuie sa fie un picut mai deschisa dar eu am fierto mai mult fiindca nu am stors bine floarea dupa spalare ,totul trebuie facut ca la carte altfel ,nu iese asa cum trebuie ,,

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata din flori de salcam