“Bunatati de Paste”
Eclerele se numara printre prajiturile care ne plac cel mai mult. Si fiind o incepatoare in domeniul prajiturilor, imi place sa ma documentez inainte sa incerc o reteta noua de prajituri.
Astfel ca am gasit pe site-ul Jamilei reteta video care explica si prezinta detaliat fiecare pas al acestei retete si va prezint si dumneavoastra rezultatul obtinut.
Multumesc Jamila pentru ca datorita tie am prins curaj sa incerc retete si de fiecare data rezultatul a fost unul extraordinar.
Pentru eclere, in loc de ciocolata topita, am folosit glazura de ciocolata amaruie.
Coji:
Crema:
Glazura:
Asamblare:
Taiati cojile de eclere in jumatati pe lateral si umpleti-le cu crema de vanilie. Deasupra, glazurati eclerele cu glazura de ciocolata amaruie preparata mai devreme.
Pofta buna!
1
Aluatul pripit nu trebuie sa fie fluid, ci suficient de moale cat sa cada din lingura.
2
Eclerele mai pot fi umplute cu frisca proaspat batuta si glazurate cu mai multe tipuri de glazura pentru eclere: glazura de ciocolata alba, lapte sau neagra.
3
Pana la momentul servirii eclerele se pastreaza la frigider.