Eggs Benedict

de sasha in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2013 | 3501 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 felii de bagheta
  • 3 linguri otet
  • 1 litru apa
  • sare
  • unt
  • SALATA DE STEVIE CU RIDICHI SI MORCOV
  • 6 ridichi
  • 1 legatura stevie
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • zeama de la o lamaie
  • ulei de masline
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Eggs Benedict:

Ouale: Punem la fiert apa si cu cele 3 linguri de otet pana face multe bule.  Adaugam cate un ou pe rand, usor si cu grija ca sa nu se desprinda albusul de galbenus. Le lasam sa fiarba 2-3 minute. Le scoatem si le punem pe un servet sa absoarba apa.

Prajim cele 4 felii de bagheta in unt. Fiecare ou se aseaza pe paina prajita si se pune putina sare.

Nu am vrut sa la servesc cu sosul olandez, ci cu o salata de stevie.

Spalam stevia, morcovul,ridichile si ceapa. Curatam stevia de cozi, vene si o taiem. Ridichile si ceapa se taie julienne, morcovul il dam pe razatoare mica. Le amestecam cu zeama de la o lamaie, uleiul de masline si sare dupa gust!

TIPS-URI

1

Daca vreti galbenusul sa fi tare lasati sa fiarba 4-5 minute

2

Daca vreti moale lasati sa fiarba 2-3 minute

3

Sosul olandez se face cu unt, 1 galbenus de ou si zeama de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Eggs Benedict" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive crenvursti in foietaj