Escalop a la Zingara

de Sidy in Porc, 5 Dec 2010 | 10646 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g cotlet porc
  • 4 pulpe pui
  • 200 g costita afumata
  • 400 g ciuperci taiate
  • 20 ml ulei
  • 100 ml vin alb
  • 50 g unt
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Escalop a la Zingara:

Cotletul se portioneaza in felii iar pulpele de dezoseaza.Cotletul se bate putin ca snitelul apoi condimentam toata carnea( nu trebuie sa o saram cu mult timp inainte de a o prepara, deoarece lasa zeama, ceea ce o va face mai putin gustoasa).
Costita o taiem julien si ciupercile din conserva le golin de zeama de pe ele.
Cotletul il inabusim in ulei cu putina apa , pe ambele parti, pina isi schimba culoarea.
Ciupercile le inabusim in unt, adaugam costita , asezonam si lasam la inabusit cam 5 minute.
Dupa ce sunt inabusite le rasturnam peste carnea de porc, adaugam vinul, un pahar cu apa si carnea de pui.Acoperim cu capac si lasam la foc mic sa se patrunda bine toata carnea.
Cand carnea este fiarta , servim escalopul alaturi de piure de cartofi si orez, presarand deasupra patrunjel verde tocat.O salata de castraveti murati este binevenita...
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop a la Zingara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Escalop de porc cu ciuperci