ESCALOP DE PORC CU CIPERCI

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 12 Mar 2010 | 8593 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne de porc
  • 5 lg faina
  • sare,piper
  • 3 lg pasta de tomate
  • 1 cutie ciuperci
  • 200 ml vin rosu
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ESCALOP DE PORC CU CIPERCI:

Carnea se bate cu ciocanul de snitele,se sareaza,se pipereaza,se trece prin faina si se frige in ulei incins(intr-o cratita mai mare) unde s-a prajit inainte 3 catei de usturoi.Dupa ce s-a fript carnea punem in uleiul ramas ciupercile taiate si apoi punem vinul si o cana de apa.Lasam 10 min la foc potrivit apoi adaugam pasta de tomate si 3 linguri de faina amestecate cu apa(rantas).Cand punem rantasul amestecam incontinuu sa nu se faca cocoloase.Potrivim sosul de sare si gata.SERVIM CU PIURE DE CARTOFI.

POFTA BUNA!!

Daca ti-a placut reteta noastra "ESCALOP DE PORC CU CIPERCI" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Rocsi 1

13.03.2010, 14:45

Pasiune pentru bucatarie 1

13.03.2010, 15:41

fetelor a fost foarte bun!prima data am mancat la un restaurant din sibiu si mi-a placut foarte mult.

adry88 1

07.07.2011, 11:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu bacon