Escalop de porc cu ciuperci

de Panacris in Porc, 27 Apr 2011 | 7187 vizualizari

COMENTARII (13)

kukibella 1

27.04.2011, 10:39

Miha 1

27.04.2011, 10:43

Tre sa fie bun!

Eu smantana aia o folosesc la prajituri. Dar in ultima vreme n-am mai gasit.

Corinuta 1

27.04.2011, 10:44

Rocsi 1

27.04.2011, 10:50

Panacris 1

27.04.2011, 11:02

Multumesc. La Plus, gasesti aceea smantana!!!

mihaelaM 1

27.04.2011, 11:16

ce bine mai arata!!!cred ca as vrea si eu putin,numai putin

Panacris 1

27.04.2011, 11:52

Spor la treaba!

Lau 1

27.04.2011, 14:26

bunnn

MotanLaOale 1

27.04.2011, 14:39

Cris2711 1

27.04.2011, 17:28

mirela0911 1

27.04.2011, 20:57

Buna

elena1988 1

28.04.2011, 22:34

mamaieelena 1

02.05.2011, 09:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu carnita de porc la tigaie