Escalop de porc cu ciuperci

de Panacris in Porc, 27 Apr 2011 | 7571 vizualizari

 

O mancare rapida si delicioasa!!!

 

INGREDIENTE

  • carne de porc 1000gr.
  • ciuperci congelate 1000 gr.
  • smantana dulce 250 ml.
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • boia dulce de ardei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Escalop de porc cu ciuperci:

Carnea (pulpa sau fleica de porc) se taie fideluta si se prajeste in ulei de masline (eu am folosit tigaia Wok!) Ciupercile decongelate se pun peste carnea rumenita si se fierb acoperit pana se evapora tot lichidul. Se asezoneaza cu sare si piper, optional cu boia dulce de ardei. La final se rastoarna smantana lichida si se mai lasa la foc mic sa fiarba pana se ingroasa ca un sos. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Escalopul se poate servi cu cartofi natur, orez, paste, paine,  sau galuste de cartofi.

2

se pot folosi si ciuperci proaspete sau din conserva

Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

ieri la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 25.09 la 11:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]