Escalop de porc cu ciuperci

de ralu_ca in Porc, 16 Noi 2014 | 9484 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii pulpa porc
  • 700 g ciuperci
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 4-5 catei usturoi
  • 100 ml vin alb
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper
  • ulei
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Escalop de porc cu ciuperci:

Feliile de pulpa le-am batut ca pe snitele, apoi le-am dat prin faina. Le-am prajit in tigaie cu ulei pe o parte si alta, apoi le-am scos si le-am asezat intr-un vas de yena cu capac, pt a se mentine calde. Apoi ciupercile taiate le pun in tigaia in care am prajit pulpa, pana incep sa se inmoaie. Spre final adaugam si usturoiul taiat feliute, vinul si lasam sa dea in clocot.

Cand ciupercile sunt gata turnam si pasta de tomate, putina apa(daca e cazul) , piper, sare. Se amesteca si se lasa la foc pana se obtine un sos mai consintent. La final am tocat patrunjel si l-am adaugat in mancare.

 

TIPS-URI

1

este perfect alaturi pe un piure

Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Escalop de porc cu ciuperci