Escalop de porc cu ciuperci

de ralu_ca in Porc, 16 Noi 2014 | 9081 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii pulpa porc
  • 700 g ciuperci
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 4-5 catei usturoi
  • 100 ml vin alb
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper
  • ulei
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Escalop de porc cu ciuperci:

Feliile de pulpa le-am batut ca pe snitele, apoi le-am dat prin faina. Le-am prajit in tigaie cu ulei pe o parte si alta, apoi le-am scos si le-am asezat intr-un vas de yena cu capac, pt a se mentine calde. Apoi ciupercile taiate le pun in tigaia in care am prajit pulpa, pana incep sa se inmoaie. Spre final adaugam si usturoiul taiat feliute, vinul si lasam sa dea in clocot.

Cand ciupercile sunt gata turnam si pasta de tomate, putina apa(daca e cazul) , piper, sare. Se amesteca si se lasa la foc pana se obtine un sos mai consintent. La final am tocat patrunjel si l-am adaugat in mancare.

 

TIPS-URI

1

este perfect alaturi pe un piure

Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (6)

Bunica 1

16.11.2014, 22:17

Îmi place !

MotanLaOale 1

16.11.2014, 22:50

claudiaO 1

17.11.2014, 08:47

buna mancarica - si pe mine ma bate un gand sa o incerc cat de curand

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Escalop de porc cu ciuperci