Farfalle cu ricotta si pancetta

de ANCA in Farfalle, 11 Noi 2012 | 4200 vizualizari

 

O reteta rapida si delicioasa

 

INGREDIENTE

  • farfalle 250 g
  • pancetta / bacon 150 g
  • o cutie ricotta
  • usturoi, dupa gust
  • o mana de mazare
  • 200 g smantana grasa
  • 2 linguri parmezan ras
  • sare
  • piper alb
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu ricotta si pancetta:

Mazarea se fierbe impreuna cu pastele (am avut congelata, s-a fiert atat cat trebuie), apoi se dau sub un jet de apa rece si se lasa de-o parte.
In acest timp, intr-o tigaie antiaderenta se caleste usor usturoiul cu pancetta taiata fasii, cateva miniute. 

Se adauga pastele, mazarea si smantana si se lasa pe foc inca 2-3 minute.

Potrivim gustul cu sare si piper alb, apoi punem din loc in loc gramajoare de ricotta, cu o lingurita. 

Se servesc calde, cu parmezan ras deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu ricotta si pancetta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

ieri la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu feta, spanac si sos olandez