Fasole batuta cu carnati

de adasev12 in Mancaruri de legume, 11 Feb 2011 | 13367 vizualizari

 

f simplu si f rapid...cred ca si bun....

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii de fasole fiarta( eu aici nuai asa folosesc...e f buna si f ieftina...)
  • 4 buc carnat
  • 1/4 ceapa sau 1/2 daca e mica
  • ulei
  • sare, usturoi , boia
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta cu carnati:

mai inatai am pus carnatii la prajit...pana au fost gata am terminat si fasolica....deci carnatii i-am prajit bine in ulei la foc mic...sa se patrunda la mijloc...

fasolea am scurs-o, am pus-o in blender si am batut-o bine bine, de i--au mers fulgii...s-a facut pasta....am adaugat doi catei de usturoi pisat sis are dupa gust. tre sa mai adaugati si apa ca e groasa fasolica....

intr-o craticioara am pus ulei cam 50 ml si am taiat ceapa mai marisor si am prajit-o in acest ulei pana s-a rumenit...a adaugat o l-ita de boia dulce si am luat de pe foc....

am pus fasolica in farfurie, carnatii deasupra si am presarat doua lg din ceapa prajita... noi in acest fel servim fasolea batuta acas ala mama...asa mi-a ramas gustul in minte si asa imi palce si acum....

e f buna cu paine prajita ( cu ustroi, daca va place...mie da!!!) si muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de cartofi cu carnati