Fasole cu carnati

de Adinacarla in Mancaruri de legume, 21 Ian 2011 | 5154 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole
  • 1 morcov mare
  • 1 felie telina
  • 1patarnac
  • 1patrunjel
  • 1 ceapa
  • 3-4 foi de dafin
  • 6 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 2 linguri boia
  • carnati afumati de casa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu carnati:

Fasolea se spala si se lasa peste noapte la inmuiat in apa. A doua zi se arunca apa in care a stat fasolea si se pune fasolea la fiert in alta apa. Punem fasolea in apa abia cand apa incepe sa fiarba. Dupa ce da in clocot aruncam apa si pune dinou fasolea la fiert in alta apa. Fierbem fasolea impreuna cu foile de dafin.

Curatam si tocam legumele si le calim in putin ulei pana cand se inmoaie putin, punem si boia si apoi turnam totul peste fasolea din oala. Adaugam si carnatii taiati si usturoiul tocat.

Lasam sa fiarba la foc potrivit pana cand fasolea este fiarta bine.

 

TIPS-URI

1

pentru a fierbe mai repede fasolea adaugati in apa in care fierbe 1 lingura cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

MIUTA 1

22.01.2011, 13:57

RuxyRux 1

23.01.2011, 20:03

Deliciu !!!!

Adinacarla 1

24.01.2011, 00:53

multumesc....ma bucur ca vi-a placut fasolea mea....Poftiti la masa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]