fasole cu carnati2

de luminita20_2006 in Mancaruri cu carne, 18 Dec 2009 | 3594 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole
  • 2 ardei
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • cimbru
  • boia dulce
  • piper
  • tarhon
  • marar
  • 300 gr Carnati 
  • 200 gr sunca
  • delicat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA fasole cu carnati2:

fasolea se pune de cu seara la umflat.A doau zi se pune la fiert si se scimba apa de cateva ori cand da in clocot. Ceapa se taiemarunt, ardeiul cubulete la fel si morcovul. Intr-o tigaie se pune la incins un pic de ulei apoi se adauga ceapa, morcovul ,si ardeiul. SE prajesc cu capac. Cand s-au imuiat se adauga sunca taiata marunt sicarnatii taiati feliute. Se aduga peste aceasta fasolea fiarta si apoi se mai kasa sa fiarba un pic. Cand e aproape gata se adauga cimbu, tarhonul,piperul, boiaua dulce, piperul si delicatul. Mai da un clocot si se ia de pe foc. dupa care se adauga marar tocat matunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "fasole cu carnati2" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (3)

pana_luminita 1

18.12.2009, 18:04

bun

Michelle 1

18.12.2009, 20:56

!

rivka 1

10.01.2010, 11:23

foarte buna fasolea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]