Fasole cu masline

de mamaieelena in Mancaruri de post, 5 Aug 2012 | 3901 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g fasole galbena
  • 100g masline in saramura
  • 100ml rosii in bulion si busuioc
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 ceapa medie
  • 3 linguri ulei
  • 2 lingurite cu amidon alimentar din cartofi
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu masline:

Fasolea se curata si se spala cu apa rece.Se pune intr-o oala fasolea si apa cat sa o acopere si se pune la fiert.Cand este aproape fiarta se adauga ceapa,uleiul si maslinele spalate.Amidonul se dizolva in apa rece si se adauga in fasole la fel si rosiile apoi potrivim de sare si piper usturoiul tocat marunt la fel si patrunjelul se vor adauga peste fasole.

Pofta buna!

se poate servi ca o mancare de post dar si ca garnitura cum a mancat sotul alaturi de snitele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

gaby_gabytza 1

07.08.2012, 16:07

sabiradu 1

11.08.2012, 19:23

Ce mult imi plac ambele ................. arata delicios .Nu am incercat combinatia pana acum dar imi imaginez ca e o bunatate

jolygina 1

16.08.2012, 00:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole scazuta - Mancare romaneasca autentica de post