Fasole fideluta cu piept de porc afumat

de Constelatialeu in Porc, 9 Ian 2016 | 7994 vizualizari

 

Sa manacam si noi ceva in seara asta..zic....ca nu ma doare gura....

 

INGREDIENTE

  • 600 g fasole fideluta congelata
  • 450 g piept de porc afumat( productie proprie)
  • 2 cepe rosii
  • 300 ml bulion galben
  • 1 lingurita de legume deshidratate
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole fideluta cu piept de porc afumat:

Taiem marunt ceapa si o punem intr-un vas de yena, adaugam legumele deshidratate, fasolea fideluta, amestecam si apoi turnam bulionul. Deasupra punem bucatile de piept de porc afumat, asezam peste vasul de yena hartie de copt si bagam vasul la cuptor, pentru cca 2 ore, la foc mic.Cu 20 de minute inainte sa scoatem vasul din cuptor, scoatem hartia de copt si lasam sa se rumeneasca carnea.Foarte simplu si bun, zic eu, ca pot.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole fideluta cu piept de porc afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]