Fasole frecata, cu carnati de casa

de alinutzika in Aperitive / Garnituri, 16 Noi 2011 | 16292 vizualizari

 

O mancare care imi place mult si care merge perfect alaturi de o salata de varza murata....
La noi asa i se spune ...nu facaluita, nu batuta, ci frecata...

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole (eu am pus de la congelator)
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei usturoi
  • boia
  • carnati
  • sare, piper, vegeta (optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole frecata, cu carnati de casa:

Se pune fasolea la fiert. Daca e de la congelator ca si a mea, in maxim o ora e fiarta. Se strecoara, dar se lasa deoparte un pahar din zeama in care a fiert.

Se pune in robot si se mixeaza bine. Se lungeste cu zeama lasata deoparte. Intre timp se toaca ceapa  si usturoiul si se pun la calit in putin ulei. Cand sunt calite, se pune un varf de cutit de boia si se ia de pe foc.

Se toarna peste fasolea frecata si se mixeaza iar. Se condimenteaza dupa gust.

Se serveste alaturi de carnati prajiti si salata de varza murata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole frecata, cu carnati de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (14)

mamaieelena 1

21.11.2011, 18:26

delicioasa

alinutzika 1

21.11.2011, 18:45

multumesc, mamaie

DIANA B 1

21.11.2011, 19:43

Cu carnatii de casa ai frecat-o ??? glumesc fata frumoasa si harnicuta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole frecata(batuta)