Un aperitiv minunat
Se curata fasolea se pune la fiert in apa cu sare aproximativ 20-25 minute.Cand e fiarta se strecoara de apa si se lasa la racit, dupa care se taie marunt.
Intre timp cat fierbe fasolea se face maioneza din 1 ou crud (galbenusul) si unul fiert (folosesc doar galenusul si de la cel fiert) Se amesteca bine cu putin mustar galbenusurile dupa care se pune cate putin ulei.
Usturoiul se piseaza bine iar ceapa se taie foarte foarte fin. Morcovul se da prin razuitoarea cu gauri mici.
Cand avem totul pregatit se se amesteca fasolea taiata si racita cu maioneza,usutoiul ,morcovul ras si ceapa.Se potriveste de sare si piper.
Se lasa la rece 2 ore dupa care se serveste pe paine sau in diferite forme de aperitive.
PS:Sunt fericita ca am papat si eu fasole din ROMANIA chiar ne era tare dor,asa ca bunicii ne-au adus(parintii mei)