Fasole păstăi cu bulion

de iry-gabriela in Mancaruri de post, 8 Apr 2015 | 5085 vizualizari

 

Proaspăt preparată, pozată si prezentată să nu aibă timp sa se răcească. .....

 

INGREDIENTE

  • o legătură ceapă
  • 2 pungi fasole pastai congelate
  • o lingură de bulion
  • sare
  • făină de porumb
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole păstăi cu bulion:

Ceapa o curățăm,  spălăm si o tăiem mărunt după care o punem la  înăbușit cu un pic de ulei si 200ml apă.

Păstăile le lăsăm la dezghețat la temperatura camerei,  după care le adaugăm peste ceapa înăbușită  si completam cu apă cat să le cuprindă,  amestecând din când în când. 

Lăsăm sa fiarbă la foc mic până începe sa scadă din apă, după care adaugăm bulionul, busuiocul si sare după gust. Merge si piper dar cum i-am dat si fetiței mele am preferat deocamdată sa nu adaug. Se mai lasă pe foc cam 15 minute si se da deoparte.

Separat am făcut o mămăliguță  nu foarte mare pe care am servit-o cu aceste păstăi. 

Poftă Bună! 

 

TIPS-URI

1

La acest fel de mâncare merge foarte bine si usturoi, dar cum am probleme cu bila, evit al mânca pentru că îmi face rău.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole păstăi cu bulion" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (24)

Carmen_g 1

09.04.2015, 20:12

Ce bunatate ai facut!

iry-gabriela 1

10.04.2015, 00:00

Tarasmariana

iry-gabriela 1

10.04.2015, 00:01

Carmen

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]