Fasole pastai cu maioneza

de delia64 in Aperitive / Garnituri, 6 Mar 2014 | 6044 vizualizari

 

Un aperitiv gustos pe placul familiei mele .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg . fasole pastai
  • o capatana usturoi
  • 2 galbenusuri
  • ulei
  • frunze de telina si patrunjel
  • sare
  • piper
  • 100 gr. smantana
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai cu maioneza:

Se spala fasolea , se curata si se rupe marunt .

Se pune apa la fiert .

Cand apa fierbe se pun pastaile la fiert  pentru aproximativ 40 de minute.

Se verifica daca au fiert pastaile , se strecoara  si se lasa la racit .

Facem maioneza  , amestecam cu smantana si verdeata taiata marunt .

Condimentam cu sare si piper macinat dupa gust  pastaile si le amestecam cu maioneza  .

Curatam usturoiul si il pisam , punem peste fasolea  si amestecam .

Este tare gustoasa  , va doresc pofta buna !!!

TIPS-URI

1

acest tip de fasole mai subtire este indicata pentru acest aperitiv

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

Supă cremă de conopidă - Deliciu fin și cremos

pe 17.02 la 10:24

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Salata de fasole galbena cu maioneza