fasole scazuta cu carnaciori

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 18 Apr 2010 | 10526 vizualizari

 

o mancarica delicioasa si fff rapida...am ramas fara mancare si ca sa nu mai stau prea mult azi prin bucatarie am facut repede repede fasolica asta.

 

INGREDIENTE

  • o conserva de fasole
  • o ceapa verde
  • o felie de ardei rosu
  • o rosie
  • un carnacior
  • un fir de marar
  • sare
  • piper
  • boia iute de ardei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA fasole scazuta cu carnaciori:

taiem carnaciorul si il punem la prajit in putin ulei, intre timp taiem ceapa marunt, ardeiul si rosia.

dupa ce s-a prajit carnaciorul, punem ceapa peste si lasam la calt, apoi adaugam si ardeiul si rosia si lasam pana se inmoaie.

la sfarsit punem fasolea din conserva, condimentam dupa gust si presaram mararul taiat marunt.

noi am servit-o cu o salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "fasole scazuta cu carnaciori" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

Dana Cristea - pusikmea 1

18.04.2010, 20:30

ms ms, eu sunt innebunita dupa tot ce inseamna fasole

rivka 1

18.04.2010, 20:40

si mie imi place foaaaarte mult fasolea, maine chiar fac si eu

Dana Cristea - pusikmea 1

18.04.2010, 20:52

sa faci, eu as manca tot itmplu, dar din pacate stomacul meu nu e prea prieten cu ea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]