Fasole scazuta, de post

de MotanLaOale in Mancaruri de post, 6 Aug 2021 | 6528 vizualizari

 

"Retete de suflet"

 

INGREDIENTE

  • 500g fasole boabe
  • 3 cepe
  • 50ml ulei
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 2 lingurite boia dulce
  • 2 foi dafin
  • vegeta
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole scazuta, de post:

Fasolea se pune in apa de seara pana dimineata.

A doua zi se spala si se pune la fiert in oala sub presiune 1 ora cu 2 ligurite de vageta si foile de dafin.

Ceapa se taie marunt se pune in cratita cu uleiul si se caleste 2-3 minute.

Se pune putina apa se adauga boiaua, piper si sare si se fierbe aprox 5 minute.

Se adauga fasolea si pastea de tomate si se mai fierbe 10-15 minute.

Se potriveste de sare(eu pun si o jumatate lingurita zahar) si este gata.

Se serveste cu ceapa rosie sau muraturi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta, de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

Slimline Barista

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (13)

MotanLaOale 1

09.08.2021, 19:09

Multumesc

Ksenya 1

10.08.2021, 09:25

Rocsi 1

11.08.2021, 21:14

Mmm, de aici nu as lipsi niciodata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]