Fasole verde cu ciuperci si piept de pui

de katty in Mancaruri de legume, 8 Oct 2017 | 5686 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 gr fasole verde congelata
  • 300 gr ciuperci champignon brune
  • 250 gr piept de pui
  • 250 ml rosii pasate
  • sare
  • piper negru macinat
  • rozmarin
  • 2 linguri de ulei
  • 2 catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde cu ciuperci si piept de pui:

Pieptul il spalam, il scurgem si il taiem fasii subtiri, pe care le  dam cu sare si piper. Trecem rapid ciupercile printr-un jet de apa, le stergem si le feliem. Curatam usturoiul si il taiem fin.

In uleiul incins, punem pieptul  de pui si  amestecam ocazional pana incepe sa se rumeneasca usor. Scoatem pieptul de pui pe o farfurie,  apoi in uleiul ramas punem usturoiul, apoi ciupercile. Cand ciupercile s-au inmuiat si zeama a scazut, adaugam fasolea verde, rosiile, apoi punem pieptul de pui rumenit, sare, piper si rozmarin.

Dam vasul la cuptor pana sosul scade si fasolea verde s-a inmuiat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu ciuperci si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 50 %
999.99 lei
499.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 700 lei
1499.99 lei
799.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (11)

kytz 1

09.10.2017, 15:23

Yammi!

miki_a 1

09.10.2017, 18:06

Îmi place!

oanapl 1

09.10.2017, 21:51

Ce bine arată!

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci cu mamaliga