Fasole verde scazuta

de Valclaudia in Mancaruri de post, 7 Iun 2014 | 15666 vizualizari

 

o mancarica rapida, gustoasa, de post

 

INGREDIENTE

  • 1 fir mic de praz
  • 1 fir ceapa verde
  • 3 linguri de ulei
  • 450 gr. fasole verde (congelata am avut eu)
  • 2 rosii mari
  • bobite de mustar
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingura pasta de ardei (pentru gulas de la Univer)
  • marar verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde scazuta:

curatam, spalam si taiem prazul si ceapa rondele, apoi le la calim in ulei cca 5 minute la foc mic. Adaugam rosiile taiate cubulete.

Adaugam bobite de mustar, sare si piper dupa gust, fasolea verde (congelata), punem 1/2 cana cu apa si lasam sa fiarba la foc potrivit pana fierbe fasolea si scade apa.

La final adaugam pasta de ardei, lasam sa mai dea cateva clocote, stingem focul si presaram marar verde deasupra.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde scazuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole pastai