Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de mihaelar63 in Ficat, 31 Ian 2010 | 15858 vizualizari
Teo 1
am preluat ideile! de ce in laptesi miere?
mihaelar63 1
pentru ca ramane in interior ca o crema , se sareaza doar cand e gata
madi_marin 1
n+am mancat niciodata, dar cred ca e nebunie....cand ai mai spus ca e si cremos....deja.....sunt cu carpele pe langa mine....
madi mai bine ia-ti un lighean , nu risti sa faci inundatie
Bunica 1
Super preparat, super aranjament !
imi place sa prepar cat mai simplu ,dar la aranjat nu fac rabat
Adinacarla 1
ce bine arata...banuiesc ca e si gustos...nu am papat nici o data
mamaieelena 1
felicitari pentru ficatul de gasca e bine preparat si arata super .am mancat si este foarte gustos
multumesc Elena .
ionix 1
cre' ca-i tare bun...
se topeste in gura
andreea_angelo 1
ce bun e .....vreau si eu
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 11:18
pe 13.12 la 15:25
pe 12.12 la 22:27
pe 12.12 la 11:50
pe 11.12 la 12:41
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
3 voturi
RODIMUR
Rocsi
aura78 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Petrina MIH 1
olteanu1979 1
dee08 1
Rocsi 9
1176 puncte
RODIMUR 8
1161 puncte
MotanLaOale 8
1145 puncte
mihaelar63 9
1103 puncte
Andra_Constantinescu 6
400 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!