Ficat de gasca [ liba maj ] prajit

de mihaelar63 in Ficat, 31 Ian 2010 | 16544 vizualizari

 

Este o delicatesa de la vecini din Ungaria , tot de acolo am si ficatul . Se obtine de la gaste indopate , al meu avea 700 gr.

 

INGREDIENTE

  • ficat de gasca
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri miere 
  • 2 linguri faina alba
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper mozaic
  • 1 ceapa rosie
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de gasca [ liba maj ] prajit:

  1. am pus ficatul de gasca de seara pana dimineata sa stea in lapte si miere .
  2. se feliaza ficatul , se presara faina alba pe el si se prajeste usor in ulei incins, se scoate pe un servetel absorbant .
  3. in acelasi ulei se prajeste ceapa taiata rondele ., se scoate ceapa pe servetel absorbant .
  4. se aseaza pe farfurie , se presara piper si sare.
  5. am servit simplu cu muraturi si cartofi piure .

TIPS-URI

1

nu prajiti in mult ulei , ficatul de gasca este gras si oricum mai lasa grasime .

2

serviti fierbinte .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de gasca [ liba maj ] prajit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]