Ficat de pasare confiat cu quinoa

de Catalina L in Mancaruri cu carne, 25 Mai 2018 | 3997 vizualizari

 

Ce-mi place ficatul de pasare, este gustos si plin de vitamine.
De data aceasta am folosit ficat de pasare confiat - adica deja gatit in grasime de rata cel putin 15 minute la temperatura potrivita pentru a-l nu rumeni.
L-am asociat cu sos de rosii de casa parfumat cu piper de Sichuan- reteta aici- si cu o cereala foarte la moda in acest moment quinoa.
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/02/ficat-de-pasare-confiat-cu-quinoa.html

 

INGREDIENTE

  • 600 g de ficat de pasare confiat
  • 2 cepe
  • 4 catei de usturoi
  • 400 g de sos de rosii
  • piper, sare
  • boia de ardei
  • verdeata tocata
  • quinoa (pentru 3 persoane)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de pasare confiat cu quinoa:

Curatati si tocati marunt ceapa si usturoiul.

Rumeniti ficatul confiat intr-un pic din grasimea lui.

Puneti sare, piper si boia de ardei.

Rumeniti-l pe toate partile, adaugati ceapa si usturoiul.

Rumeniti totul impreuna cateva minute.

Adaugati sosul de rosii si gatiti la foc potrivit 10-15 minute.

Este gata, decorati cu verdeata tocata.

Pregatiti (fierbeti) quinoa conform instructiunile de pe pachetul dvs.

Se poate prezenta separat sau amesteca cu ficatul in sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de pasare confiat cu quinoa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pate aromat