Ficat de porc cu ceapa caramelizata

de Denissa in Ficat, 14 Sep 2012 | 10899 vizualizari

 

Am facut reteta asta pentru ca la niste analize iesisem cam anemica :D

 

INGREDIENTE

  • ficat de porc
  • sare
  • piper
  • ceapa
  • suc de portocale (optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de porc cu ceapa caramelizata:

Ficatul de porc se spala si se taie felii. Se pipereaza dupa gust. Se pune pe gratar sau in tigaia unsa cu putin ulei (eu am facut in Hot Pan).

Cand sunt apropape gata se sareaza dupa gust.

Separat ceapa se taie pestisori si se pune intr-o tigaie cu putin ulei pana se caramelizeaza.

Se serveste ficatul cu ceapa alaturi.

Peste ficat eu am pus si putin suc de portocale (sa nu fie asa uscat).

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

ficatul nu se sareaza de la inceput pentru ca se intareste

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc cu ceapa caramelizata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficat de porc fragezit in lapte