Ficat pane

de iry-gabriela in Ficat, 25 Feb 2013 | 9637 vizualizari

 

.....este un preparat pe care il mananc destul de des de cand sunt insarcinata....

 

INGREDIENTE

  • 1kg de ficat de porc sau vita,
  • ulei,
  • sare
  • zeama de lamaie.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat pane:

Pentru inceput se pregateste ficatul. Se spala si se portioneaza ca si pieptul de pui pentru snitele.  

Se trece fiecare bucata de ficat prin faina si apoi se prajeste intr-o tigaie cu ulei bine incins. Se scoate intr-un bol si se adauga sare si zeama de lamaie dupa gust.

Se serveste cu piure de cartofi sau diverse salate dupa preferinta. Se mai poate servi si cu mamaliguta.

Un preparat care imi place destul de mult.    

Pofta buna!

TIPS-URI

1

sarea se adauga dupa ce bucatile de ficat s-au prajit pe ambele parti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

iry-gabriela 1

26.02.2013, 16:32

bunica multumesc

loredanaaa 1

10.05.2013, 01:16

foarte bun

shukly 1

30.01.2015, 13:36

si unde e pane-ul in reteta? ai gatit doar ficat prajit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficat de vita marinat si prajit