Ficatei de pui cu ceapa si suc de portocale

de divainbucatarie in Ficat, 12 Noi 2010 | 8054 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficatei de pui
  • 1 ceapa mare
  • 1 ceasca de martini
  • 2 linguri sos de rosii
  • sucul si coaja rasa de la o portocala
  • 50 ml ulei,
  • piper, sare - doar cand este gata mancarea
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu ceapa si suc de portocale:

Taiem ceapa julien si o calim impreuna cu ficateii de pui.Adaugam sosul de rosii, piper, coaja rasa de portocala si o ceasca de Martini. Lasam sa fiarba pana scade sosul.Punem sucul de portocale si mai fierbem 2-3 minute.  Dam la o parte de pe foc si ii servim calzi, cu garnitura de cartofi.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu ceapa si suc de portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu cremă mascarpone și fructe - Ușor, rapid și delicios

ieri la 07:06

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

pe 05.05 la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

pe 05.05 la 08:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficatei pane cu piure de cartofi