Ficatei de pui cu vin si usturoi

de Panacris in Ficat, 25 Mar 2012 | 11068 vizualizari

 

Rapid si gustos!

 

INGREDIENTE

  • ficatei de pui 600 g.
  • usturoi 4 catei
  • vin alb demisec 250 ml.
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu vin si usturoi:

Ficateii se spala se curata si se pun la prajit in putin ulei de masline! Dupa ce s/au rumenit se sting cu vin si se  mai lasa acoperit, la foc mic cca. 5 minute. La final se adauga usturoiul tocat si stinge focul, lasandu/se acoperit cca. 5  minute. Se serveste  cu salata de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu vin si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu garnitura de cartofi caliti