Ficatei de pui impanati cu usturoi

de corina241 in Ficat, 24 Noi 2011 | 5459 vizualizari

 

atat de simplu si foarte gustos;)

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat de pui proaspat
  • 7-8 graunti de usturoi
  • 2 cepe potrivite
  • 3 linguri de ulei
  • sare
  • usturoi pisat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui impanati cu usturoi:

Spalam bine ficatul si-l curatam de toate pielitele.Dupa ce s-a scurs,luam fiecare ficatel si-l impanam cu fasii subtiri de usturoi.

Incalzim o cratita la foc potrivit si prajim ficateii,care tot timpul vor fi acoperiti.

Dupa ce s-au rumenit si patruns bine,ii scoatem pe un platou,punem sare si usturoiul pisat(eu am adaugat inca 4 graunti de usturoi pisat).

Am servit cu piure de cartofi si salata de rosii cu ceapa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui impanati cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]