Ficatei de pui impanati cu usturoi

de corina241 in Ficat, 24 Noi 2011 | 5521 vizualizari

 

atat de simplu si foarte gustos;)

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat de pui proaspat
  • 7-8 graunti de usturoi
  • 2 cepe potrivite
  • 3 linguri de ulei
  • sare
  • usturoi pisat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui impanati cu usturoi:

Spalam bine ficatul si-l curatam de toate pielitele.Dupa ce s-a scurs,luam fiecare ficatel si-l impanam cu fasii subtiri de usturoi.

Incalzim o cratita la foc potrivit si prajim ficateii,care tot timpul vor fi acoperiti.

Dupa ce s-au rumenit si patruns bine,ii scoatem pe un platou,punem sare si usturoiul pisat(eu am adaugat inca 4 graunti de usturoi pisat).

Am servit cu piure de cartofi si salata de rosii cu ceapa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui impanati cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]