File de curcan cu dovlecel si rosie

de alldaycooking in Mancaruri cu carne, 5 Aug 2012 | 3378 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii piept de curcan
  • 1 dovlecel
  • 1 rosie
  • 6 felii cascaval
  • sare
  • piper
  • coriandru
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de curcan cu dovlecel si rosie:

Pieptul de curcan l-am prajit fara ulei in tigaie.

Dovlecelul curatat de coaja l-am taiat in felii lungi. Am prajit in putin ulei de masline feliile de dovlecel si felii de rosii.

Pe o farfurie am asezat 2 felii de dovlecel,una in continuarea celeilalte. Am pus la mijlocul feliei de dovlecel cu bucata de carne pe care am presarat-o cu sare, piper si coriandru macinate, busuioc maruntit.

Pe felia de carne am pus 1/2 felie de cascaval. Am pliat una dintre feliile de dovlecel, am pus deasupra acesteia o alta feliuta de cascaval.

Am pliat si celalalt capat al feliei de dovlecel si am asezat o alta feliuta de cascaval.

Am pus o felie de rosie pe care am presarat-o cu putin busuioc.

Deasupra rosiei am asezat o feliuta de cascaval.

Am pus cate 2 turnulete in cate o tava ceramica si am introdus tavile in cuptorul incalzit la 250 grade Celsius.

 L-am lasat in cuptor doar cateva minuta pana s-a topit cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de curcan cu dovlecel si rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de Curcan cu Legume