File de porc de casa

de Sim0na in Mezel de casa, 18 Dec 2015 | 6908 vizualizari

COMENTARII (16)

Rocsi 1

18.12.2015, 20:58

Ce as manca o feliuta!

Bya Ralu 1

18.12.2015, 20:58

si eu 2

-Licurici- 1

18.12.2015, 21:00

mmmm..... ce bun

Constelatialeu 1

18.12.2015, 21:01

Asa da, ma simtesc si eu in largul meu...

simona72 1

18.12.2015, 21:11

Foarte bun, mai ales in perioada asta!

simona72 1

18.12.2015, 21:15

Simo, sa nu te superi ca te intreb, cred ca tine de zona, dar am zis sa ma lamuresc...Am mai vazut ca si alti bucatarasi si nu numai ii zic la portiunea aia de carne muschi. Eu zic ca e cotlet si asa se numeste si in magazinele din zona noastra...Sper ca nu a deranjat intrebarea mea.

Sim0na 1

18.12.2015, 21:22

Da, este vorba de cotlet sau muschiul de pe spate. Este adevarat ca uzual in zona mea, i se spune muschi, iar cotlet doar atunci cand este scos cu tot cu os.

Sim0na 1

18.12.2015, 21:25

Si nu ma deranjezi si nici nu ma superi

simona72 1

18.12.2015, 21:37

Multumesc Simo!! Puuup!

diaconta 1

18.12.2015, 22:54

Grozav arata

CameliaR 1

18.12.2015, 23:16

Super

MotanLaOale 1

18.12.2015, 23:56

bun tare

Geanina87 1

19.12.2015, 21:43

Gherca Daniela 1

21.12.2015, 10:12

super bun!

Panacris 1

09.02.2016, 08:04

kytz 1

11.09.2017, 12:48

Bun. Foarte buuun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

pe 07.02 la 16:05

Tartă savuroasă cu legume și brânză de capră – Rețetă rapidă și ușoară

pe 07.02 la 10:59

Salată de crudități cu fistic - Gustoasă și hrănitoare

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov - Rețeta rapidă și sănătoasă

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Caltabos de porc cu ficat