Fleica de porc la grill, cu sparanghel si cartofi copti

de Ancutsa in Porc, 26 Noi 2019 | 3006 vizualizari

 

Îmi plac mult cartofii copți cu unt și cimbru alături de grătar. De data asta, am adăugat și sparanghel, pe care l-am pregătit în tigaia grill în care am rumenit înainte carnea, ce aromat!

 

INGREDIENTE

  • 600 g fleică de porc;
  • 800 cartofi;
  • 100 g unt;
  • Caşcaval, după gust;
  • Condimente: sare, oregano uscat şi cimbru uscat, după gust;
  • 500 g sparanghel;
  • O lingură ulei de floarea soarelui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fleica de porc la grill, cu sparanghel si cartofi copti:

 

 

 Se curăță și se spală cartofii, se feliază şi se aşază într-o tavă cu hârtie de copt.

De obicei, fierb cartofii, apoi îi dau la cuptor. De ata aceasta, nu i-am mai fiert înainte. Dacă optați și voi pentru această din urmă variantă, țineți cont să nu-i feliați prea subțire, ca să nu se usuce!

Se adaugă din loc în loc bucățele de unt. Se presară peste ei mirodenii: sare, cimbru şi oregano, apoi caşcaval ras, după gust. Puteți adăuga mirodeniile și la urmă, dacă doriți așa. Se dă tava la cuptorul preîncălzit până se rumenesc.

 Între timp, se încince o tigaie grill și se rumenește în ea fleica tăaiată felii și condimentată după gust. Eu am ales doar sare.

 După ce este gata carnea, se spală firele de sparanghel, se rup acolo unde simțiți că trosnesc, se presară peste ele ulei și sare și se rumenesc în tigaia grill.

 

Porții: 4

Timp de pregătire: 15 min

Timp de gătire: aprox 1h 15 min

 

Poftă Bună!

Dacă vă place reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:

https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2019/05/fleica-de-porc-la-grill-cu-sparanghel.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Fleica de porc la grill, cu sparanghel si cartofi copti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet file de porc pe pat de legume