FLORI DE DOVLECEL UMPLUTE

de Roda in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2009 | 8391 vizualizari

COMENTARII (11)

ANCA 1

15.05.2009, 22:59

habar nu aveam ca se mananca, suna interesant

Bunica 1

15.05.2009, 23:11

Cred ca sunt delicioase. Trebuie sa ai foarte multa rabdare sa umpli florile.

Roda 1

15.05.2009, 23:45

Sigur,dar noi, gospodinele, dam dovada de multa rabdare la bucatarie si pasiune, totodata, pentru ceea ce facem.Iar cand rezultatul este pe masura, nu ne pare rau.Oricum, florile de dovlecel umplute sunt foarte gustoase.Pot fi trecute prin faina, ou si pesmet si fripte in ulei incins,apoi puse pe hartie absorbanta pentru a lasa surplusul de gtrasime. Sunt, intr-adevar, delicioase!

yammy 1

20.05.2009, 15:36

io nu am mancat flori niciodata...trebuie sa incerc

Bucataras Dragos 1

24.05.2009, 15:32

Wow ceva nou!

Bucataras 1

18.10.2009, 08:54

Adriana, nu-i greseala. stigmatul este partea superioara a pistilului, de care se prinde polenul

Rahela Velicu 1

18.06.2021, 12:41

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Garnitura cartofi gratinati