Focaccia cu masline, cascaval si parmezan

de Valclaudia in Piine, 9 Iul 2017 | 4855 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina alba
  • 1 plic drojdie uscata
  • 200 ml apa calduta
  • 1 lingurita zahar tos
  • sare de mare dupa gust
  • 4 linguri ulei de masline
  • masline
  • cascaval
  • parmezan
  • seminte de in
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Focaccia cu masline, cascaval si parmezan:

Amestecam drojdia cu sarea si zaharul, adaugam apa calduta.

Punem faina, amestecam si la final, picuram uleiul.

Lasam aluatul la dospit cca. 30 minute.

Preincalzim cuptorul la 180 grade C.

Framantam usor aluatul dospit cu mana sa iasa aerul, ungem tava cu ulei de masline, apoi intindem aluatul cu palmele in tava.

Asezam din loc in loc, masline si bucatele de cascaval si presaram pe intreaga suprafata parmezan ras si seminte de in.

Dam tava la cuptor, pentru 25-30 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia cu masline, cascaval si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]