Foi de napolitane cu crema caramel

de cristinutanicolita in Dulciuri, 1 Iun 2015 | 5098 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g zahar
  • 3 oua
  • o cana de nuci
  • 250 g unt
  • esenta de rom
  • 5 foi de napolitana
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foi de napolitane cu crema caramel:

200 g zahar se caramelizeaza, altele 300 g se bat cu 3 oua si se toarna peste al ars. Se amesteca continuu pana se leaga un pic. Se pune nucile, untul, esenta de rom si se amesteca.

Asamblare:foaie-crema-foaie-crema-foaie-crema-foaie-crema-foaie. Se pune o greutate peste si se lasa cateva ore sau pana  a doua zi!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Foi de napolitane cu crema caramel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura MUSUROI cu banane