fac pt prima data foi de napolitane...eram curioasa si eu, dar sincera sa fiu, nu prea mi-a placut, mai bine cu blat, de orice fel...parerea mea...
Mai inatai am facut crema: am frecat 4 galbenusuri cu 150 g zahar pudra, laptele l-am pus la foc mic cu 4 lg de zahar. Am lasat pana s-a infierbantat apoi am turnat in fir subtire peste galbenusuri, mixand incontinuu, am pus apoi la foc mic sa se ingroase crema. Am luat de pe foc, am lasat la racit, am pus si esenta de vanilie si am dat la rece cateva ore.
Albusurile le-am batut spuma. Nuca am amestecat-o cu 4 lg de zahar apoi am pus-o in spuma de albusuri.
Am folosit doar 3 foi de napolitana. Le-am uns intai cu spuma de nuca, apoi am turnat crema. Deasupra am pus o plansa de lemn cu o greutate mai mica si am lasat peste noapte. A doua zi am glazurat foile, cu 100 g ciocolata topita cu 3 lg de lapte.