Foietaj cu branza

de Dulciuri cu Georgiana in Dulciuri, 8 Apr 2016 | 4998 vizualizari

 

Simple si rapide, dar delicioase.

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj congelat
  • branza grasa de vaca(urda)
  • oua
  • sare
  • zahar
  • vanilie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu branza:

Pentru umplutura amestecam branza cu ouale, zaharul,vanilia si putina sare.

Taiem bucati  din aluatul decongelat si le asezam in formele de briose, apasand putin aluatul pentru a-l aseza bine in  forma de briose.

Peste aluat punem compozitia de branza si introducem in cuptorul incins pentru 20-25 de minute pana aluatul se rumeneste si compozitia de branza se coace.

Sunt atat de bune calde.

TIPS-URI

1

Cantitatile ingredientelor difera in functie de cat de multe doriti sa faceti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

ieri la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

ieri la 10:27

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

pe 08.10 la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]